Hoe geraak ik er?

V. Hoe geraak ik vanuit mijn gemeente naar het vaccinatiecentrum? 


We verzekeren dat de vaccinatiecentra bereikbaar zullen zijn met verschillende vervoersmiddelen. Er zullen extra fietsenstallingen geplaatst worden. Ook voor auto’s zal er voldoende parking voorzien worden. We zoeken nog verder uit hoe we aanvullend vervoer kunnen organiseren.


We zoeken nog verder uit hoe we aanvullend vervoer kunnen organiseren.

Welke route je moet nemen om naar het vaccinatiecentrum te komen, verneem je hier binnenkort.

 

V. Ik geraak niet in het vaccinatiecentrum. Wat nu?


Momenteel wordt hard gewerkt aan de praktische organisatie. Voor mensen die minder mobiel zijn, zoeken we oplossingen. Je ontvangt meer informatie van zodra alles op punt staat.

 

V. Is er voldoende parkeerplaats voorzien aan het vaccinatiecentrum?


Voldoende parkeergelegenheid is een belangrijke voorwaarde geweest bij het selecteren van de locaties voor de vaccinatiecentra. Zowel in Turnhout als in Weelde is er voldoende plaats om te parkeren en is een vlotte doorstroming gegarandeerd.  


Meer info over hoe en waar parkeren, verneem je hier binnenkort. 

 

V. Is er parkeerplaats voorzien aan het vaccinatiecentrum voor fietsers en voor personen met een beperking?


Zowel voor fietsers als voor personen met een beperking zijn er parkeerplaatsen voorzien vlakbij de vaccinatiecentra. Meer info over hoe en waar parkeren, verneem je hier binnenkort. 

 

V. Is het vervoer voor minder mobiele personen betalend?


Momenteel wordt hard gewerkt aan de praktische organisatie. Voor mensen die minder mobiel zijn, zoeken we oplossingen. Je ontvangt meer informatie van zodra alles op punt staat. 

 

V. Mag je carpoolen naar het vaccinatiecentrum. Met hoeveel personen?


Meer info verneem je hier binnenkort.

 

V. Ik moet de grens oversteken tijdens mijn rit naar het vaccinatiecentrum. Mag dit met het reisverbod dat momenteel van kracht is?


Tot 1 maart 2021 zijn niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden voor personen van wie hun hoofdverblijfplaats in België ligt.  

Om een essentiële reis te maken, moet je beschikken over een ingevulde verklaring op eer. Je moet deze verklaring op eer bij je hebben tijdens jouw rit naar en van het vaccinatiecentrum.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren